Små små steg.

 Pust och stön,  vad skönt att lägga upp benen och vila lite. Träningsvärk .se är resultatet från gårdagens pass
Tror bestämt att lyckokakans budskap som jag fick i lördags stämmer in otäckt bra.
 
Det går framåt, jag kan numera stå på balansbrädan även med vänster ben. 30 sek klarade jag som mest! Utvecklingen från att inte kunna stå på det benet på platta golvet till detta har tagit tre veckor.  Så visst, det går framåt men oändligt långsamt.
Idag har jag tagit det lungt, varit hemma och fokuserat på hemmaträning/stretching  och småpyssel. 
 
Ganska schysst vy från golvet där jag krälar runt. Att komma upp är dock en mindre graciös upplevelse!Tur att ingen ser det! 
 
Ups denna vyn är inte riktigt lika rolig men jag ser ganska mycket av den om dagarna dock mest uppifrån!
 
På grund av att  vänster benet inte hunnit med på samma sätt som höger håller inte sjukskrivningstiden som var planerad från början.  Jag kommer att vara helt sjukskriven tom den 7 januari och därefter komma tillbaka på halvtid månaden ut. Hoppas att det är "bra" då. Iaf tillräckligt för att kunna gå ordentligt utan kryckorna.
Detta tar tid och det som är svårt är att ta det lugnt  och vila. Huvudet vill så mycket hela tiden så ibland stänger jag av förnuftet och kör på och hoppas att det ska funka ,bara denna gången. 
Så idag har jag varit lydig och lyssnat på kroppen. Vilat och bara pysslat lite grann. 

femiett.blogg.se

Här kan vad som helst dyka upp med fokus på det som händer runt mig här och nu. Dvs livet upp och ner skratt och gråt och framtidstro. Du får följa min knäledsoperaton men även min passion för blommor!

RSS 2.0