Vilken dag!

En hel dag har gått och jag har utvecklats.  
Morgonen startar med en ytterst försiktigt  frukost för jag har verkligen inte lust att få upp den också.  
Nu börjar det första  konststycket och det är att ställa mig upp från sängkanten.  Jag var väldigt nära att svimma, ganska obehagligt.  Efter det fick jag vila/sova en stund innan sjukgymnasten kom. Det första de gör är att  plocka bort min livlina, morfinpumpen.
 
 
Med ett  litet tryck fick jag en lagom dos 😷
Nu var det dags att  börja jobba. Lyfta benet till axeln på sjukgymnasten och därefter böja det . AJ!!
Dagens första promenad startar med hjälp av en gåstol. 10 minuter senare har jag tagit mig de 7-8 metrarna  fram och tillbaka.  Det blev lite mycket för det ena såret och det har blött lite för mycket och måste läggas om.
Pust, nu var det lunch och därefter  somnade jag. 
 
Ett par timmar  senare väcks jag av sjukgymnasten och pass två startar. Nu ska den här användas, en form av bock som jag ska flytta framför mig när jag går.
 
 
Det gick förvånade nog ganska bra och då kommer de med kryckorna. Jag rister på huvudet men det hjälper inte. Sista biten tillbaka skulle jag  använda dem.  Det gick de med.
Åh vad det var skönt att sova efter det.
Två rundor till har det blivit, en till kvällsmaten och den sista till toan,och här gick jag med kryckorna! 
 
Men jag har även haft ett och annat guldkorn idag. Jag fick besök av dessa finingar! Och så fick jag ett sms från min farbror där han bad mig att kolla så benen blev lika långa!😅 
 
 

femiett.blogg.se

Här kan vad som helst dyka upp med fokus på det som händer runt mig här och nu. Dvs livet upp och ner skratt och gråt och framtidstro. Du får följa min knäledsoperaton men även min passion för blommor!

RSS 2.0