Lite lite morr.

Det är lika bra att jag börjar med att morra lite så att jag får det ur systemet. Det är bara en liten vardaglig företelse som en liten förkylning som kom direktlevererad från mannen. 
Den smög sig på i lördags med symtom på att det blev jobbigt att svälja och därifån har det eskalerat till nysningar, nästäppa och mer halsont.
Det sätter käppar i hjulen för min del, jag får inte träna och jag fick höra att det inte är bra att bli sjuk när man är nyopererad. Vila och lite mer vila blev ordern i morse , därav att jag morrar lite. Jag har dock inte kunnat hålla mig i skinnet helt och hållet, jag har vevat runt lite på cyklen för att få igång ledvätskan och stretchat.  Det känns redan bättre och jag tror att bacillerna försvinner inom kort.
 
Här är min cyckel utsikt för dagen, man får ju variera sig lite när man nu inte förflyttar sig irl!
 
 
Men helgen har för övrigt varit helt vanlig, förutom att vi helt plötsligt fick vinter och det mest överraskande på lördagsmorgonens tv tittande,  min kusin dök upp som gubben i lådan vid triss skrapningen och hon vann 12 miljoner! Ja det är helt galet underbart för henne! Stort grattis!!!
 
 
 
Jag har även varit ute på mitt första "köra bil äventyr", hängt lite med Revymakarna, träffat en ny bekantskap Helen Karlsson och så träffat en "gammal" bekanting, Camilla Isaksson! Det var härligt!!! Så det var inte så långt , bara inom byn men jag har nu även varit på kometen för första gången sen i mitten av september. Lite omständigt och krångligt men  med ryggsäck funkade det. Ett steg mot oberoende!
 
Kanske inte det vanligaste i en kundvagn men så ser det ut för min del.
 

femiett.blogg.se

Här kan vad som helst dyka upp med fokus på det som händer runt mig här och nu. Dvs livet upp och ner skratt och gråt och framtidstro. Du får följa min knäledsoperaton men även min passion för blommor!

RSS 2.0