Nu är jag redo att påbörja framtidens resa.

I dag har vi tagit examen, vi har fått  diplom och kursintyg på vad vi lärt oss denna floristgrund utbildning.
Dagen till ära har vädret visat sig från sin bästa sida, sol, blå himmel och nästan ingen vind. Efter städning och fix gick vi ner till ån och fikade, kaffe och tårta, innan vi fick våra fina och välförtjänta diplom.
 
Åtta veckor lät som en lång tid och fram till halvtid kändes det så också. Därefter rasade visst tiden i väg i en väldig fart. Det kändes vemodigt att skiljas åt idag och som alltid hade jag lite lätt fuktiga ögon.
Jag skulle kunna lägga ut texten om denna härliga utbildning men jag nöjer mig med att säga att det har varit superkul att lära känna dessa underbara kvinnor i alla åldrar, superkul att få lära sig mer inom ett roligt och interesant område.
Tacksam över att jag har haft möjlighet att kunna genomföra min dröm som legat och gnagt så länge, stoppad av diverse fysiska hinder, tacksam för att jag följde mitt hjärta, tog ett steg rakt ut utan och litade på min instinkt och känsla.
Jag gjorde det och jag är jäkligt stolt
.
Nu är jag redo att påbörja framtidens resa, vart den än tar mig. Första anhalten är min gamla kontorsstol dvs tillbaka till mitt jobb på måndagmorgon.
 
MIna sista alster och jag måste säga att jag blev nöjd.
 
Här en avlång bords dekoration i parallel teknik.
 
En handbunden brudbukett.
 
 
En hög sorgdekoration.
 
The grand finale, en brudbukett i hållare.
 
 
 
 
Så där, nu kommer jag troligen att pausa bloggen ett litet tag, om det inte händer något särskilt som jag känner att jag vill dela med mig av.  Men vem vet, jag kanske gör en  o annan blomma och då kanske jag inte kan motstå att dela med mig! Vi får helt enkelt se.
Oavsett är du alltid välkommen att titta inom här på min sida!
 
 

femiett.blogg.se

Här kan vad som helst dyka upp med fokus på det som händer runt mig här och nu. Dvs livet upp och ner skratt och gråt och framtidstro. Du får följa min knäledsoperaton men även min passion för blommor!

RSS 2.0